SchoolSoft Sätt ditt barn i kö

Vittra Gerdsken

Den dagliga verksamheten

Lämning och hämtning

Förskolan öppnar kl. 06.30 och stänger kl. 17.30. Kl. 07.30 äter barnen frukost och om ditt barn skall äta frukost hos oss ber vi er respektera att lämning sker innan kl. 07.30. Mellan kl. 07.30 och 08.00 tar förskolan inte emot barn i verksamheten utan då arbetar vi för att barnen ska få en lugn stund vid frukostbordet utan avbrott.

Ni ansvarar själva för att rätt tider registreras i SchoolSoft och möjligheten att ändra tider stängs två veckor innan för att vi skall ha möjlighet att planera verksamheten. Den tid som registreras är den tid som barnet ska lämna verksamheten, vilket innebär att ni behöver hämta ert barn ca en kvart innan utsatt tid för ett tryggt överlämnande.

För er som studerar behöver ni lämna in studieintyg till administrationen. Ni som studerar på distans på heltid har ni rätt till barnomsorg kl. 08.20-16.00. För er som är arbetssökande eller föräldralediga så har ni rätt till 15 timmars barnomsorg i förskolan fördelat på måndag, tisdag och torsdag mellan kl. 09.00 och 14.00. Behöver ni hjälp med att registrera era barns tider hjälper vi självklart till med detta.

Ansvarspedagog

Våra barn i förskolan tillhör alltid en ansvarsgrupp och varje grupp har en ansvarspedagog. Ansvarspedagogens är ansvarig för utvecklingssamtalet och framtagandet av barnens UP (Utvecklingsplan). Som förälder har du tät kontakt med ansvarspedagogen för att följa ditt barns utveckling.

Hittade du inte vad du letade efter?