SchoolSoft Sätt ditt barn i kö

Vittra Frösunda

Skolstart och inskolning

Läsårstider

Höstterminen sträcker sig från måndag 13 augusti till fredag 21 december 2018.
Vårterminen sträcker sig från onsdag 9 januari till tisdag 11 juni 2019.

Inskolning för förskoleklass

Ni som sökt fritidsverksamhet har möjlighet att delta i den från och med den 1 aug 2018. Den officiella inskolningen av våra nya miniorelever, F-klass till åk 3, börjar vid skolstarten den 13 augusti 2018. Vi rekommenderar att ni börjar på fritids då, när alla ordinarie medarbetare är på plats.

Uppropsdagen för förskoleklass

Vi kommer i år att samlas i våra ansvarsrum istället för på skolgården som vi gjort tidigare år. Detta har vi beslutat för att det inte ska bli så mycket elever och föräldrar på gården samtidigt vilket kan skapa en oro hos nya elever. Höstterminen börjar måndag den 13 augusti kl.09.00-12.00. För de elever som har anmält plats till fritidsverksamheten är ni även välkomna innan uppropstiden. Fritids öppnar kl. 06.30 (06.30 på förskolan).

Första veckan i förskoleklass

Under första veckan ska alla barn i förskoleklass ha med sig extrakläder exempelvis, regnkläder och gummistövlar och ett ombyte bestående av; inneskor, strumpor, underkläder, överdel samt en underdel om behov uppstår under dagen. Detta läggs i ditt barns låda i kapprummet.

För elever och vårdnadshavare åk 1-9

Hittade du inte vad du letade efter?