SchoolSoft Sätt ditt barn i kö

Vittra Frösunda

Kommunikation mellan skola och hem

Veckobrev och periodbrev

Varje vecka skickar ansvarspedagogen ut ett informationsbrev i form av ett mejl till dig som vårdnadshavare med barn i vår verksamhet samt lägger upp brevet på SchoolSoft. I slutet av varje sex-veckors-period mejlar rektorn/förskolechefen ut ett rektorsbrev till alla föräldrar. Brevet berättar om viktiga händelser på Vittra Frösunda.

SchoolSoft

SchoolSoft kan användas överallt där det finns en dator med internetuppkoppling. Du som förälder till barn i grundskolan kan via SchoolSoft göra sjukanmälningar och skapa dig en överblick av vad som är aktuellt på skolan. Systemet är utvecklat med fokus på att förbättra informationen mellan skolan och hemmet. IUP-samtalen finns tillgängligt där tillsammans med elevens Individuella utvecklingsplan (IUP), period- och veckoplanering/utvärdering, närvarorapportering, nyheter, betyg med mera.

Det är viktigt att du som förälder är delaktig i detta system. Vi ser gärna att ni loggar in i SchoolSoft en gång per vecka. För våra nya föräldrar kommer vi att hålla en introduktionskurs på uppstartsdagen.

Du kommer att få ditt inlogg och lösenord mejlade till dig så fort din e-postadress är registrerad hos administrationen.

Adressen till inloggningssidan

https://sms8.schoolsoft.se/vittra/jsp/Login.jsp

Elevhälsan

Information om vaccination och hälsobesök skickas till vårdnadshavare genom lämpliga kanaler i skolan som veckobrev, Schoolsoft och skriftlig information med eleverna till hemmet.

Facebook

Här publicerar vi bilder på lärandet i skolan och förskolan. Följ oss gärna för att ta del av ditt barns skolgång. Glöm inte lämna in blanketten ”fototillstånd” om du vill att även ditt barn ska få vara med på bild.

Hittade du inte vad du letade efter?