Blogg SchoolSoft Sätt ditt barn i kö

Carina Leffler ny utbildningsdirektör för Vittra

Carina Leffler tillträder i dag som ny utbildningsdirektör för Vittra. Hon kommer närmast från en tjänst som chef för barn- och ungdomsförvaltningen i Bjuv där hon vänt trender och effektfullt arbetat för att öka elevernas lärande. 

Carina Lefflers uppdrag är att tillsammans med alla medarbetare fortsätta bygga Vittrakulturen och stärka positionen som ett av de främsta grundskolekoncepten i landet. Carina har tidigare arbetat som både rektor och regionchef i Vittra, och nu kommer hon tillbaka i en ny roll.

– Att tacka ja till uppdraget som utbildningsdirektör för Vittra är ett medvetet och aktivt val från min sida, eftersom jag anser att Vittras förskolor och skolor behövs mer än någonsin i Sverige. Jag vill vara med och tillsammans med alla medarbetare möjliggöra för barn och elever att bidra till och ta ansvar för ett demokratiskt och hållbart samhälle, samtidigt som de utvecklar en stabil kunskapsgrund och ser möjligheterna för sin egen framtid.

Carina Leffler kommer närmast från en tjänst som chef för barn- och ungdomsförvaltningen i Bjuv där hon satt staden på skolutvecklingskartan när det gäller att kraftfullt vända trender och effektfullt arbeta för att öka elevernas lärande och resultat. Carina doktorerar även i pedagogik med inriktning mot ledarskap och organisation vid Högskolan i för lärande och kommunikation i Jönköping.

 

Petronella Törnevik

Publicerad 1 maj, 2018

Hittade du inte vad du letade efter?