SchoolSoft Sätt ditt barn i kö

Vittra Brotorp

Vår mat

Förskola

Lunchen serveras i förskolan mellan kl. 10.40 – 11.30 för de mindre barnen. Lunchen serveras i matsalen kl. 12.15 för de äldre barnen som har ätit ett mellanmål på förmiddagen. Maten tillagas i eget kök och har KRAV-certifiering nivå 1. All frukt är ekologisk och det finns tillgång till ekologiskt Bregott. Köket använder sig av kravmärkt kyckling och fisk. Olika sorters grönsaker serveras dagligen. Barnen kan välja mellan mjölk eller vatten som måltidsdryck.

Fruktstund/mellanmål förmiddag: 1-3 åringar ca kl. 09.15 och för 4-5 åringar ca kl. 10:15. Mellanmål eftermiddag: ca kl. 14.00.

Veckomatsedel

Matsedeln ligger upplagd i SchoolSoft.

Specialkost

Om ert barn har behov av specialkost eller har någon allergi är det viktigt att ni anmäler detta till oss. Blanketter för detta finns på SchoolSoft. Blanketten lämnas till administrationen.

Grundskola

Lunchen serveras i matsalen mellan kl. 10.45 – 12.45. Maten tillagas i eget kök och har kravcertifiering. All frukt är ekologisk och det finns tillgång till ekologiskt Bregott. Köket använder sig av kravmärkt kyckling och fisk. Olika sorters grönsaker serveras dagligen. Barnen kan välja mellan mjölk eller vatten som måltidsdryck.

Mellanmål för barn i fritidsverksamheten serveras mellan kl. 14.15-15.00.

Matsedel

Matsedeln ligger upplagd i SchoolSoft. Den finns även att hämta i appen “Skolmaten”.

Specialkost

Om ert barn har behov av specialkost eller har någon allergi är det viktigt att ni anmäler detta till oss på skolan. Blanketter för detta finns på SchoolSoft. Blanketten lämnas till administrationen.

Hittade du inte vad du letade efter?