SchoolSoft Sätt ditt barn i kö

Vittra Brotorp

Övrigt

Skol- och förskolefotografering

Äger rum i början av terminen. Exakt dag meddelas senare. Möjlighet finns att köpa katalog samt olika storlekar på porträttfoton. Detta görs direkt genom fotograferingsföretaget. Syskonfotografering är möjlig efter skoltid och detta görs upp på plats med fotograferingsföretaget.

Bra att ha med sig inför skolstarten

Ytterkläder efter väder och årstid samt ett extra ombyte för de yngre barnen. Extra ombyte med strumpor, underkläder, tröja samt underdel att kunna byta till vid behov. Vi rekommenderar även inneskor då vi har som ordningsregel att vi tar av oss våra ytterskor när vi kommer in i skolan. Vi vill att kläder och skor är märkta med namn och att ni som föräldrar regelbundet ser till att det är god ordning på barnets kapphylla.

Traditioner i skola/fritidshem

Lucia: Förskoleklassen firar lucia med luciatåg på eftermiddagen för föräldrar, syskon och släkt. Årskurs 4-9 firar med luciatåg på morgonen för de elever som vill delta. Lussandet sker för övriga elever i skolan.
Fritidshemmets dag: Vi firar fritidshemmets dag med fest och olika aktiviteter.
Världsbokdagen: Hela enheten firar och uppmärksammar världsbokdagen med olika aktiviteter.
9:ans avslutningsmiddag: Vi bjuder 9:ans elever på en trevlig avslutningsmiddag i slutet av maj/början av juni.
Sommaravslutning: Skolans sommaravslutning hålls på skolgården på morgonen med uppträdanden i amfiteatern med efterföljande picknick.

Hittade du inte vad du letade efter?