Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.
SchoolSoft Sätt ditt barn i kö English

Vittra Adolfsberg

Skolstart och inskolning

Inskolning för förskoleklass

Ni som sökt fritidsverksamhet har möjlighet att delta i den från och med den 1 augusti. Den officiella inskolningen av våra nya miniorelever, F-klass till åk 3, börjar vid skolstarten den 15 augusti. Vi rekommenderar att ni börjar på fritids då, när alla ordinarie medarbetare är på plats.

Uppropsdagen för förskoleklass

Vi samlas på amfiteatern den 15 augusti kl.8.30 för upprop och dagen beräknas hålla på fram till kl. 09.30. För de elever som har anmält plats till fritidsverksamheten är ni även välkomna innan uppropstiden. Fritids öppnar kl. 06.00. Efter en kort inledning och presentation av lärare och övrig personal på skolan träffas elever och föräldrar i sina ansvarsgrupper fram till kl. 09.30. Därefter bjuds ni in till ett föräldramöte då vi går igenom vårt kommunikationssystem SchoolSoft samt övrig information. Inbjudan kommer att skickas ut första veckan på terminen. Detta möte är ett bra tillfälle för er att träffa andra föräldrar och era barns nya lärare och pedagoger. Vi rekommenderar att minst en förälder från familjen deltar.Klasslista med kontaktuppgifter till alla föräldrar delas ut efter påskrift och finns också inlagt på SchoolSoft.

Första veckan – förskoleklassen

Under första veckan ska alla barn i förskoleklass ha med sig extrakläder exempelvis, regnkläder och gummistövlar och ett ombyte bestående av; strumpor, underkläder, överdel samt en underdel om behov uppstår under dagen. Det ska alltid finnas ett extra ombyte med kläder till ert barn i skolan.

Uppropsdagen för samtliga elever i skolan åk 1-9

Vi samlas på Amfiteater den 15 augusti kl. 08.30 och dagen beräknas hålla på fram till kl. 09.30. De elever som har anmälts till fritidsverksamheten är även välkomna innan uppropstiden.

För nya elever och föräldrar åk 1-9

Efter en kort inledning och presentation av lärare och övrig personal på skolan träffas elever och föräldrar i sina ansvarsgrupper. Därefter bjuds ni in till ett föräldramöte då vi går igenom vårt kommunikationssystem SchoolSoft samt övrig information. Vi rekommenderar att minst en förälder från familjen deltar. Inbjudan kommer att skickas ut första veckan på terminen.

Hittade du inte vad du letade efter?